Buitenschoolse opvang (BSO) - Website Joannes XXIII

Ga naar de inhoud
Buitenschoolse opvang Teun
(van Ludens)
"Wij luisteren goed naar de behoeftes van je kind"

Buitenschoolse opvang Teun (van Ludens)

De kinderen van onze school die op de Buitenschoolse Opvang zitten, worden na schooltijd door een pedagogisch medewerker opgehaald en veilig naar de opvang gebracht.  
BSO Teun is gevestigd in de Cleophasschool in Overvecht. De jongste kinderen spelen in hun eigen BSO-ruimte met verschillende speelhoeken. De oudste kinderen hebben hun stamgroep in de centrale ruimte. In de keuken kunnen de kinderen onder begeleiding koken en bakken en in de gymzaal doen zij leuke bewegingsspelletjes. In de mooie, afgesloten buitenruimte staan veel houten klim- en klauter speeltoestellen en er is een voetbalveldje. Bij Teun vangen zij kinderen op in de leeftijd van 4 tot 9 jaar. Vanaf 7 jaar is het mogelijk om door te stromen naar BSO Synergo.

Op woensdag en vrijdag is BSO Teun gesloten en vindt de opvang plaats bij Sport BSO Synergo. Deze BSO zit gevestigd in de korfbalvereniging op loopafstand van BSO Teun. Er worden verschillende sport en spel activiteiten aangeboden, gespeeld en geravot op de korfbal velden of wordt er op ontdekking uit gegaan in en om de wijk.

Vakantieopvang van Ludens
In de schoolvakanties maken we maakt de BSO het altijd extra gezellig. De kinderen kunnen lekker met hun vriendjes spelen en er zijn altijd leuke activiteiten en uitstapjes. Je kunt je kind ook alleen voor vakantieopvang opgeven, dus zonder BSO-contract. Reserveer tijdig, dan ben je bent u verzekerd van opvang.
Terug naar de inhoud